Daca ai probleme cu plata ratelor sau pur si simplu vrei sa gasesti o metoda pentru a suporta mai bine plata ratelor la banca, inseamna ca aceasta carte o sa te ajute. Sunt sigur de asta.

Cartea potrivita pentru tine

Am scris aceasta carte din doua motive:

  • pentru a impartasi cu tine experienta mea in domeniul creditelor bancare, dobandita de-a lungul anilor cand eram necasatorit, apoi in timpul casniciei.
  • sunt pasionat de finante personale, am citit o tona de carti, am testat personale zeci de metode, care s-au dovedit eficiente in realitatea romaneasca, pentru a-ti imbunatati situatia financiara si a-ti permite sa platesti mai usor ratele la credite
Am observat ca nu exista o carte dedicata acestui subiect, scrisa de un autor roman si adaptata situatiei din Romania. De asemenea, am observat ca exista o problema generalizata, in toate mediile sociale si la toate nivelurile de castig financiar: problema returnarii creditelor luate.

De ce au oamenii probleme cu creditele?

Exista trei cauze majore:
  • bancile desfasoara campanii de marketing extrem de eficiente, pentru a atrage clienti care sa ia credite
  • personalul bancar este stimulat pentru a vinde cat mai multe credite. Din aceasta cauza, nu sunt putine cazurile in care functionarii de la banca utilizeaza metode mai mult sau mai putin ortodexe pentru a facilita vanzarea de credite. Fie ca e vorba de tehnici de persuasiune, limitarea accesului la informatii, minimalizarea aspectelor negative sau chiar presiuni psihologice, aceste metode sunt prezente atunci cand vrei sa iei un credit
  • lipsa de informare a consumatorului. Aici este cea mai mare problema!

Lipsa de informare

Cunoasterea inseamna putere“.
Aceasta zicala este deosebit de relevanta in cazul nostru. Daca acorzi timp si energie pentru a te informa despre credite, vei rezolva dintr-un foc toate cele trei probleme din lista de mai sus. In acest fel iti usurezi viata financiara si iti reduci stresul.

O carte care te ajuta

Mai tare ca banca” este o carte menita sa-ti ofere acele informatii care sa te ajute in “lupta” pe care o duci cu banca. Sunt explicatii clare, in limbaj simplu, de fiecare zi, metode simple, care pot fi aplicate usor, menite sa iti confere un avantaj in relatia cu banca.