Cartea este construita in asa fel incat sa-ti furnizeze informatiile de care ai nevoie pentru a castiga “lupta” cu banca.

Informatii precise

Mai tare ca banca” este o carte practica. Am scris aceasta carte incercand sa fiu cat mai concis, mai direct si mai bogat in informatii practice. 

Toate metodele si tehnicile descrise in carte sunt incercate de mine personal, in Romania. Ele sunt luate din literatura de specialitate internationala, modificate si adaptate pentru arealul mioritic. Acest lucru a fost necesar deoarece exista diferente de detaliu, care devin importante atunci cand traiesti in tara noastra.

Limbaj simplu

Cartea este adresata publicului larg. Indiferent de nivelul de educatie pe care il ai  in domeniul finantelor personale, vei putea sa citesti cu usurinta si sper, cu placere, aceasta carte. Vei avea si capitole informative despre credite si sistemul bancar, dar scrise intr-un stil lejer si amuzant.

In general, usurinta lecturii a fost unul din stalpii pe care am construit aceasta carte. Daca o vei citi usor, vei intelege mai repede si vei putea sa aplici mai eficient metodele prezentate.

Plan de actiune

Cartea este construita in 17 pasi, usor de urmat, care sa-ti permita o relatie mai relaxata cu banca, atunci cand iti platesti ratele. Succesiunea pasilor este logica, fiecare dintre ei creeaza bazele pentru ca pasii urmatori sa fie facuti fara efort.

Acesti pasi te vor ajuta sa reduci povara creditelor. Mai mult, ei iti vor crea noi obisnuinte, care o sa-ti transforme pozitiv modul in care gestionezi banii. Vei fi uimit de eficacitatea metodelor si de rezultatele, care apar in timp, ca urmare a folosirii planului de actiune!

Exemple practice

La final am scris in mod special doua capitole intesate cu exemple practice, pentru ca tu sa intelegi metodele si tehnicile prezentate in carte. Cifrele si cazurile vorbesc de la sine, iar tu vei putea sa schimbi datele exemplelor pentru a recunoaste situatia personala in care te afli.

Bonusuri informative

Cartea contine cateva elemente esentiale, care sa te ajute suplimentar in “lupta” cu banca. Acestea sunt prezente pe DVD-ul care este livrat impreuna cu cartea. Pentru a afla mai multe detalii, click aici.