Cartea se vinde in format fizic (pachet ce contine cartea tiparita si un DVD) si in format electronic.

ATENTIE!

Doar pachetul  fizic contine gratuitatile!

Gratuitatile de pe DVD

DVD-ul contine urmatoarele bonusuri:

Controleaza banii sau ei te vor controla pe tine

Este o carte in format electronic, ce contine elemente de baza din finantele personale. Ea explica intr-un limbaj accesibil metode si tehnici care odata aplicate, iti dau posibilitatea de a controla eficient banii pe care ii castigi si banii pe care ii cheltuiesti, cu scopul de a obtine prosperitatea financiara.

+101 metode de reducere a cheltuielilor,

testate de Luca Dezmir si comentate… tot de el

Titlul spune totul!

Contine metode pe care le-am testat de-a lungul anilor, care sunt adaptate pentru Romania si functioneaza admirabil! Folosirea lor iti permite reducerea cheltuielilor fara a-ti reduce standardul de viata pe care ti-l doresti.

Fisier in format .xls  pentru evidenta veniturilor si cheltuielilor

Una din metodele de baza din finantele personale este evidenta veniturilor si cheltuielilor. Pentru a tine sub control fluxul de bani, iti ofer un fisier in format Excel, derivat din cel pe care il folosesc eu, pentru a sti care este circulatia monetarului in cadrul bugetului personal sau familial.

Interviu video cu psihologul Mircea Dragu

Un interviu deosebit de interesant cu psihologul Mircea Dragu, despre cumparatorul compulsiv.

Daca ai simtit vreodata o dorinta nestavilita de a cumpara un produs sau un serviciu, daca ai momente in care cumperi lucruri, pe care ulterior le folosesti foarte rar sau le uiti prin dulapuri, daca ai tendinta de a face colectii de pantofi, posete, gadgeturi sau maruntisuri, acest interviu este ceea ce ai nevoie. El iti descrie in detaliu acest tip de comportament, cauzele lui si iti ofera metode de a controla aceasta tendinta care iti imputineaza banii din bugetul personal.

Interviul este disponibil in format video si audio!

Te invit sa vizionezi un fragment din acest interviu!

Vizionare

Cartile electronice sunt in format pdf si se pot citi cu ajutorul programelor specializate (Adobe Reader sau Foxit Reader, prezent pe DVD).

Fisierul pentru evidenta veniturilor si cheltuielilor se poate deschide cu Microsoft Excel sau cu Open Office (program gratuit)

Interviul video este in format .flv si se poate viziona cu programul FLV Player (prezent pe DVD) sau cu orice programe care citesc fisierele .flv (VLC Player sau similare)